dinsdag 2 februari 2016

Tasje

Voor een andere jarige vriendin had ik het tasje van dutch doobadoo in elkaar gezet. Een paar stempeltjes er in en het was een leuk cadeautje geworden. Samen met nog een leuk houten decohartje ingepakt. Omdat ik altijd graag iets maak dat bij de persoon past is het deze keer weer iets heel anders geworden. Deze vriendin houdt van strak en geen kleurtjes. Je ziet in haar huis dan ook geen planten en dingen die een ander kleurtje zijn dan taupe en crème. Daarom haar style aangehouden. Vond het best een beetje lastig hoor, maar volgens mij is het toch gelukt. En ook al is het vrij strak, kan het tasje volgens mij toch wel voor vintage door. Er zit in ieder geval een kantje aan. (Van Marianne Design. Ja het komt maar zelden voor dat er niets van Marianne op mijn creaties zit). En mijn vriendin? Die vond het helemaal geweldig. Ze ging er gelijk een leuk plekje voor zoeken om neer te zetten.
Materialen: Tasje is van de mal van dutch doobadoo, stempel van crafty individuals, labeltje is van Nellie Snellen, tekststempels van Marianne Design.


Ik wil dit tasje mee laten doen bij:
 

1 opmerking:

  1. Op de valreep ook nog een tweede bijdrage bij WLVC. Knap hoe je hebt nagedacht over de stijl van je vriendin en heerlijk om dan te zien dat ze er zo blij mee is toch? Dit zijn de leukste kadootjes....persoonlijk en met liefde gemaakt. xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen