maandag 1 juni 2015

'Grootmoeder' met hondje

Beste mensen,

Na een lange tijd van afwezigheid, ben ik daar eindelijk weer met een zelfgemaakte kaart. Het is alweer een hele poos geleden dat ik echt geknutseld heb. Daar waren verschillende redenen voor. Allereerst ben je wat meer buiten, nu het voorjaar is. Ook hobby's zoals fietsen doe je weer wat meer. Verder had ik, moet ik eerlijk zeggen echt een beetje een 'knutseldip'. Vorige week kwamen er 2 knutselvriendinnen, die me weer een beetje op weg geholpen hebben. Waar ik vorige week aan gewerkt heb, kan ik helaas (nog niet) laten zien omdat er persoonlijke foto's op verwerkt staan van een vriendin. Daar moet ik eerst toestemming voor vragen....
Vandaag heb ik een kaartje gemaakt met een afbeelding 'uit grootmoeders tijd'. Ik vind dit zo'n sfeervol plaatje, dat oude vrouwtje, eenzaam en alleen met haar trouwe hondje. Verder vond ik de breiwerkjes (mallen van Marianne) ook wel heel toepasselijk bij dit plaatje.
Ik ga mijn best doen om toch weer wat vaker te knutselen en te bloggen. Ik merk dat ik er toch weer veel plezier in heb om met papier bezig te zijn.

Groetjes, Lien

Dit kaartje wil ik graag laten mee doen bij: wlvc.blogspot.nl

2 opmerkingen: